Banner Top Demo
TPL_GK_LANG_MOBILE_MENU

Стотици ученици взеха участие в Хепънинг на приятелството в Разград

  • Written by  Super User
Стотици ученици се събраха на Хепънинга на приятелството в Разград Стотици ученици се събраха на Хепънинга на приятелството в Разград

С голям интерес Разград отбеляза Международния ден на приятелството.

Днес Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните организира Хепънинг на приятелството на площад "Независимост" в града.

Събитието беше открито от председателя на Общински съвет - Разград Надежда Радославова, която пожела на присъстващите да вярват в приятелството. Тя изрази и своята благодарност към заместник-кмета Ердинч Хасанов, който е председател на комисията за противообществени прояви и към секретаря й Диана Господинова, с които водят ползотворна съвместна дейност в посока превенция.

На хепънинга в Разград присъстваха деца от всички училища в града, които се включиха с разнообразни и интересни инициативи.

Сред тях бяха изработката на гривничка за приятел, демонстрации с ролери и кънки, аранжиране на мъфини и снимки с приятели в специална рамка. 

Проведе се и стрийтбол състезание, в което взеха участие 16 отбора. При момчетата във възрастова група от 5 до 6 клас победител стана отбора на ОУ "Васил Левски", за категорията 9-10 клас призовото място бе за отбора на ГПЧЕ "Екзарх Йосиф", а при учениците от 11 до 12 клас - ПМГ "Акад. Никола Обрешков". Призовото място при момичетата грабна отборът на ГПЧЕ "Екзарх Йосиф".

По време на събитието талантливи деца от Разград изпълняваха песни и танци.

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ РУСЕ

Пожар нанесе щети по къща в Русе

Задържаха контрабандни цигари за над 2500 лева на Дунав мост при Русе

Новите мобилни екипи на НАП - Русе започнаха да запечатват обекти

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ ТЪРГОВИЩЕ

Полицията в Търговище хвана крадец на мобилен телефон

Завърши основният ремонт на детска градина "Приказка" в Търговище

Почистват от растителност пътя между търговищките села Стража и Черковна

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Проф. Георгий Станишев: "Експозиционният център на Клаудио Нарди е новаторски, но кореспондира и с българските архитектурни традиции"

Отново чистят от наноси река Белица във Великотърновско

Във Велико Търново обсъдиха промените в Закона за водите

Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ