Banner Top Demo
TPL_GK_LANG_MOBILE_MENU

Община Разград бе отличена със специална награда в сферата на социалните дейности

  • Written by  Super User
Заместник-кметът на Община Разград Ердинч Хасанов получава награда за "Принос в популяризирането и утвърждаването на професията социален работник" Заместник-кметът на Община Разград Ердинч Хасанов получава награда за "Принос в популяризирането и утвърждаването на професията социален работник"

Община Разград получи награда за "Принос в популяризирането и утвърждаването на професията социален работник".

Това стана по време на Националния форум на социалните успуги, който е организиран от Министерството на труда и социалната политика и Националното сдружение на общините.

Призът получи ресорният заместник-кмет на Община Разград Ердинч Хасанов. Той благодари за наградата и подчерта, че Община Разград работи усърдно в утвърждаване на добрите практики в социалната сфера, и че целта на Общинската администрация е те да бъдат постоянно надграждани.

"Това е признание, което показва, че ние работим в правилната посока, и ни дава увереността да продължаваме да го правим със същия хъс.", каза още Ердинч Хасанов.

Награда за "Личен принос в развитието на националното партньорство и социалните услуги" получи още един представител от Разград - Росен Аврамов, който е директор на Центъра за обществена подкрепа в града.

По време на форума бяха представени самите програми, обмениха се добри практики и се дискутираха препоръките на европейските и национални оикутуйум свързани със социалната политика.

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ РУСЕ

Пожар нанесе щети по къща в Русе

Задържаха контрабандни цигари за над 2500 лева на Дунав мост при Русе

Новите мобилни екипи на НАП - Русе започнаха да запечатват обекти

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ ТЪРГОВИЩЕ

Полицията в Търговище хвана крадец на мобилен телефон

Завърши основният ремонт на детска градина "Приказка" в Търговище

Почистват от растителност пътя между търговищките села Стража и Черковна

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Проф. Георгий Станишев: "Експозиционният център на Клаудио Нарди е новаторски, но кореспондира и с българските архитектурни традиции"

Отново чистят от наноси река Белица във Великотърновско

Във Велико Търново обсъдиха промените в Закона за водите

Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ