Banner Top Demo
TPL_GK_LANG_MOBILE_MENU

Бюджетът на Разград влезе в постоянните комисии към Общинския съвет

  • Written by  КИС 13
Бюджетът на Разград влезе в постоянните комисии към Общинския съвет

Обсъдиха конкретни точки от проекта за бюджет на Община Разград за тази година. Това стана на заседанията на постоянните комисии към Общинския съвет.

Общият обем на бюджета е в размер на 42 359 000 лв., в т.ч. за държавни дейности – 24 558 000 лева и 17 800 000 лева за общински дейности и дофинансиране.

Като цяло приоритетите в бюджета са запазване нивото на данъчната тежест и продължаване политиката на предприети мерки през 2017 година за по-добра събираемост на местните данъци и такси.

По време на обсъждането на бюджетната рамка общински съветници задаваха конкретни въпроси, свързани с различни теми, най-вече свързани с подобряване на инфраструктурата в общината. Коментирана бе и темата с исканията на живеещите в района на "Ючкурналията" в Разград да се реновира околоблоковото пространство.

Проектобюджетът на Община Разград ще бъде разгледан на насроченото за 1 февруари редовно заседание на Общинския съвет, което телевизия КИС 13 ще излъчи НА ЖИВО от 11:00 часа.

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ РУСЕ

Пожар нанесе щети по къща в Русе

Задържаха контрабандни цигари за над 2500 лева на Дунав мост при Русе

Новите мобилни екипи на НАП - Русе започнаха да запечатват обекти

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ ТЪРГОВИЩЕ

Полицията в Търговище хвана крадец на мобилен телефон

Завърши основният ремонт на детска градина "Приказка" в Търговище

Почистват от растителност пътя между търговищките села Стража и Черковна

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Проф. Георгий Станишев: "Експозиционният център на Клаудио Нарди е новаторски, но кореспондира и с българските архитектурни традиции"

Отново чистят от наноси река Белица във Великотърновско

Във Велико Търново обсъдиха промените в Закона за водите

Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ