Banner Top Demo
TPL_GK_LANG_MOBILE_MENU

Тържествено отбелязаха Бабинден в Русенската болница

  • Written by  КИС 13
По традиция областният управител подари кърпа, сапун и букет на старшата акушерка Галя Добрикова, а на д-р Хубчев – кърпа и сапун По традиция областният управител подари кърпа, сапун и букет на старшата акушерка Галя Добрикова, а на д-р Хубчев – кърпа и сапун

В Акушеро-гинекологичния комплекс към УМБАЛ "Канев" – Русе отбелязаха днес Деня на родилната помощ.

На събитието присъстваха много официални гости, сред които изпълнителният директор на болницата д-р Иван Стоянов, областният управител на Русе Галин Григоров, председателят на Общинския съвет чл.-кор. проф. дтн. Христо Белоев, депутати, и ректорът на Русенския университет проф. д-р Велизара Пенчева и други.

Началникът на АГ-комплекса д-р Георги Хубчев поздрави по случай празникавсички акушер-гинеколози, неонатолози, анестезиолози, акушерки, медицински сестри и санитари работещи във всички звена на АГ-комплекса.

Областният управител Галин Григоров също отправи своите пожелания и изрази задоволство, че за първи път присъства на празника в Русенската болница.

"Делото Ви, отдадено на благородната кауза първи да посрещнеш новия живот, е достойно за уважение и възхищение! Вярвам, че именно професионализмът, отдадеността и упоритият труд са в основата на постигнатото от Вас и колегите Ви! Честит празник и бъдете горди от възможността да работите в първата гражданска болница на България!"

По традиция областният управител подари кърпа, сапун и букет на старшата акушерка Галя Добрикова, а на д-р Хубчев – кърпа и сапун.

През изминалата 2017 година в АГ-комплекса са проплакали 1418 деца, а от началото на годината до днес - 71. Tочно днес, на Бабинден, се родиха двойка близнаци и до края на деня са предвидени още 4 раждания.

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ РАЗГРАД

Инвестират още над 5 милиона лева в община Разград

Приеха общинската програма за закрила на детето в Разград

Телефонни измами за над 10 хиляди лева са реализирани в област Разград от началото на 2018

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ ТЪРГОВИЩЕ

Полицията в Търговище хвана крадец на мобилен телефон

Завърши основният ремонт на детска градина "Приказка" в Търговище

Почистват от растителност пътя между търговищките села Стража и Черковна

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Проф. Георгий Станишев: "Експозиционният център на Клаудио Нарди е новаторски, но кореспондира и с българските архитектурни традиции"

Отново чистят от наноси река Белица във Великотърновско

Във Велико Търново обсъдиха промените в Закона за водите

Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ