TPL_GK_LANG_MOBILE_MENU

Държавата отпусна 3 милиона лева за ремонт на улици в Търговище

  • Written by  КИС 13
Днес се проведе среща между общинското ръководство на ГЕРБ, общинските съветници и кметовете на населените места в областта, на която присъсваха още народният представител д-р Венка Стоянова, областният управител Митко Стайков и кметът на Търговище д-р Дарин Димитров Днес се проведе среща между общинското ръководство на ГЕРБ, общинските съветници и кметовете на населените места в областта, на която присъсваха още народният представител д-р Венка Стоянова, областният управител Митко Стайков и кметът на Търговище д-р Дарин Димитров

Търговище получава близо 3 милиона лева за ремонт на пътната инфраструктура.

Това съобщи на посещение днес заместник-председателят на ГЕРБ и лидер на парламентарната група на партията Цветан Цветанов.

Сред тях влиза ремонт на улиците "Христо Смирненски", "Паисий" и част от булевард "Митрополит Андрей".

Средствата са част от 100 милиона лева, които са отпуснати с постановленине на Министерски съвет от сряда.

„Кметът на Търговище Дарин Димитров се справя добре и жителите на общината виждат това. 2015 година на изборите постигнахме невероятен успех и този успех трябва да го запазим. БСП са в недобро състояние, имат вътрешни противоречия и изнасят тази енергия срещу нас, но явно вече осъзнават, че това работи против тях“, каза още Цветанов в Търговище.

Днес се проведе среща между общинското ръководство на ГЕРБ, общинските съветници и кметовете на населените места в областта, на която присъсваха още народният представител д-р Венка Стоянова, областният управител Митко Стайков и кметът на Търговище д-р Дарин Димитров.

Цветанов наблегна, че е важно ГЕРБ да се подготви много добре за предстоящите избори за местна власт, като подчерта, че всички структури на партията трябва да се активизират.

„Всичко, което трябва да се случи, зависи от вас. Натрупахме опит, във всеки следващ парламент сме по-добри и с по-добра експертиза. Ето защо сегасамо трябва да сме всекидневно при хората и да работим за решаването на проблемите им“, подчерта още Цветанов.

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ РУСЕ

За първи път се проведе инициатива за здравословно хранене в русенската болница

Проведе се областното състезание "Млад огнеборец" в Русе

Съкращават 150 легла в болниците в област Русе?

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Великотърновският университет отбелязва своята 55-та годишнина и патронния си празник

Предстои голямо залесяване във Велико Търново

59-годишен мъж открадна колело в село Михалци

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ РАЗГРАД

Севгин Шукри от ДПС спечели извънредните избори в Лозница

Населението на България ще падне под 7 милиона души още през тази година

Средната заплата в област Разград нарастнала с 12% за година