Banner Top Demo
TPL_GK_LANG_MOBILE_MENU

Ремонтите на "Ивайло" продължават

  • Written by  Super User
Инвестициите в стадиона са от бюджетите на Община Велико Търново, общинското предприятие "Спортни имоти и прояви" и спонсори Инвестициите в стадиона са от бюджетите на Община Велико Търново, общинското предприятие "Спортни имоти и прояви" и спонсори

Започна ремонт на съблекалните на стадион "Ивайло" във Велико Търново.

Дейностите започнаха с тази на гостите, където ще бъдат подменени ВиК- и ел-иинсталациите, ще бъде монтирана вентилационна система, ще бъдат сменени и облицовките. Тя ще разполага с масажно отделение и нови санитарни помещения. Ремонтите се извършват във връзка с лицензирането на стадиона за срещите на футболния "Етър" от Първа професионална лига.

Очаква се реконструкцията да завърши до първия домакински мач на "болярите" срещу "Верея" Стара Загора. Датата на мача ще е между 28 и 31 юли, като тя все още не е уточнена.

След съблекалнята за гостуващите отбори ще започне ремонт и на тази за домакините. Тя е оставена като втора, тъй като не влиза в изискванията на Лицензионната комисия към БФС. Идеята е да бъдат осигурени още по-добри условия, както за юношеския национален отбор на България, който през септември ще играе на "Ивайло" евроквалификация, така и за футболистите на "Етър".

Междувременно от Община Велико Търново съобщават, че е започнал ремонт и на санитарния възел в източната част от централната трибуна, който е затворен вече повече от 10 години. Така сектор "А" на стадиона в старата столица ще разполага с три такива. Вече е приключил ремонтът на трите мъжки и едната дамска тоалетна в сектора за гости.

Инвестициите в стадиона са от бюджетите на Община Велико Търново, общинското предприятие "Спортни имоти и прояви" и спонсори.

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ РУСЕ

Пожар нанесе щети по къща в Русе

Задържаха контрабандни цигари за над 2500 лева на Дунав мост при Русе

Новите мобилни екипи на НАП - Русе започнаха да запечатват обекти

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ РАЗГРАД

Инвестират още над 5 милиона лева в община Разград

Приеха общинската програма за закрила на детето в Разград

Телефонни измами за над 10 хиляди лева са реализирани в област Разград от началото на 2018

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ ТЪРГОВИЩЕ

Полицията в Търговище хвана крадец на мобилен телефон

Завърши основният ремонт на детска градина "Приказка" в Търговище

Почистват от растителност пътя между търговищките села Стража и Черковна

Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ