TPL_GK_LANG_MOBILE_MENU

Започна основният ремонт на улица "Васил Левски" във Велико Търново

  • Written by  Super User
Първият етап ще обхваща участъка на улица "Васил Левски" от кръстовището при сградата на Общината до пресечката с улица "Цар Освободител" Първият етап ще обхваща участъка на улица "Васил Левски" от кръстовището при сградата на Общината до пресечката с улица "Цар Освободител"

Започна основният ремонт на главната великотърновска улица - "Васил Левски".

Дейностите по подготовката за цялостното преасфалтиране на улицата ще е разделена на два етапа, като площта на новия асфалт ще е за близо 5900 кв.м.

В ремонтните дейности ще бъде включено още подравняване на основата, подмяна на металните решетки на дъждовните шахти и подмяна на капаците на ревизионните шахти.

Със своя заповед от днес кметът на Велико Търново Даниел Панов е въвел временна организация на движението, която ще бъде в сила до 6 август включително.

Първият етап ще обхваща участъка на улица "Васил Левски" от кръстовището при сградата на Общината до пресечката с улица "Цар Освободител". Там се забранява преминаването на автмобили, с изключение на линиите от градския транспорт. Ограниченията важат в периода между 08:30 до 17:00 часа всеки ден.

Вторият етап предвижда забраняване на движението по улица "Васил Левски"в участъка между улиците "Цар Освободител" и "Бачо Киро" (района на Студентски стол 2). И в този участък ограниченията за движение няма да важат за градския транспорт.

Обходните маршрути са през улиците "Христо Ботев", "Марно поле", "Цар Самуил", "Цар Тодор Светослав", "Бачо Киро" и "Седми юли".

По преценка на контролните органи на МВР движението може да бъде спирано и извън посочените часове, посочват още от Община Велико Търново.

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ РУСЕ

Чл.-кор. проф. дтн Христо Белоев встъпи в длъжност като ректор на Русенския университет

До няколко години може да има недостиг на учители в русенските гимназии

Служители на "Съдебна охрана" излязоха днес на протест в Русе

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ РАЗГРАД

Предстоят ремонти на всички читалища в община Разград

Прокуратурите в Разградско внесли 59 наказателни производства през януари

Утвърдиха областната здравна карта на Разград

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ ТЪРГОВИЩЕ

Ритуално захранване на коне и конкурс за най-дълга коса на Тодоровден в Търговище

С общоградско поклонение Търговище почете днес 145 години от гибелта на Васил Левски

Община Търговище заделя 18 000 лева за подкрепа на даровити деца