Banner Top Demo
TPL_GK_LANG_MOBILE_MENU

Започна основният ремонт на улица "Васил Левски" във Велико Търново

  • Written by  Super User
Първият етап ще обхваща участъка на улица "Васил Левски" от кръстовището при сградата на Общината до пресечката с улица "Цар Освободител" Първият етап ще обхваща участъка на улица "Васил Левски" от кръстовището при сградата на Общината до пресечката с улица "Цар Освободител"

Започна основният ремонт на главната великотърновска улица - "Васил Левски".

Дейностите по подготовката за цялостното преасфалтиране на улицата ще е разделена на два етапа, като площта на новия асфалт ще е за близо 5900 кв.м.

В ремонтните дейности ще бъде включено още подравняване на основата, подмяна на металните решетки на дъждовните шахти и подмяна на капаците на ревизионните шахти.

Със своя заповед от днес кметът на Велико Търново Даниел Панов е въвел временна организация на движението, която ще бъде в сила до 6 август включително.

Първият етап ще обхваща участъка на улица "Васил Левски" от кръстовището при сградата на Общината до пресечката с улица "Цар Освободител". Там се забранява преминаването на автмобили, с изключение на линиите от градския транспорт. Ограниченията важат в периода между 08:30 до 17:00 часа всеки ден.

Вторият етап предвижда забраняване на движението по улица "Васил Левски"в участъка между улиците "Цар Освободител" и "Бачо Киро" (района на Студентски стол 2). И в този участък ограниченията за движение няма да важат за градския транспорт.

Обходните маршрути са през улиците "Христо Ботев", "Марно поле", "Цар Самуил", "Цар Тодор Светослав", "Бачо Киро" и "Седми юли".

По преценка на контролните органи на МВР движението може да бъде спирано и извън посочените часове, посочват още от Община Велико Търново.

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ РУСЕ

Пожар нанесе щети по къща в Русе

Задържаха контрабандни цигари за над 2500 лева на Дунав мост при Русе

Новите мобилни екипи на НАП - Русе започнаха да запечатват обекти

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ РАЗГРАД

Инвестират още над 5 милиона лева в община Разград

Приеха общинската програма за закрила на детето в Разград

Телефонни измами за над 10 хиляди лева са реализирани в област Разград от началото на 2018

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ ТЪРГОВИЩЕ

Полицията в Търговище хвана крадец на мобилен телефон

Завърши основният ремонт на детска градина "Приказка" в Търговище

Почистват от растителност пътя между търговищките села Стража и Черковна

Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ