Кметът на Бяла Димитър Славов отчете публично своята дейност

By 14 Ноември 2018 Прочетена 2798 пъти 0
Събитието се състоя в препълнения селон на читалище "Трудолюбие" в центъра на града Събитието се състоя в препълнения селон на читалище "Трудолюбие" в центъра на града КИС 13

Кметът на Община Бяла Димитър Славов направи отчет по повод 3 години от встъпването си в длъжност.

Събитието се състоя в препълнения салон на читалище "Трудолюбие" в центъра на града, като то бе уважено от народния представител Пламен Нунев, председателя на Общинския съвет Мариан Антонов, кметове на кметства и стотици жители на общината.

По време на отчета Димитър Славов открои изпълнените ангажименти, сред които изграждането на храм "Св. Пантелеймон", започналото завършване на новия корпус на Средно училище "Панайот Волов" с прилежащата инфраструктура на стойност 3,6 млн. лева, ремонт на общинския пазар и на спортната база, изграждане на нови зони за отдих и спортни площадки, и рехабилитация на пътища в общината.

Народният представител Пламен Нунев поздрави кмета и неговия екип за това, което са направили за тези три години.

Димитър Славов очерта и бъдещите задачи, предвидени за изпълнение през следващата година. Сред тях е основно преасфалтиране на улици в Бяла и всяко село в общината, създаване на кътове за отдих и детски площадки.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Събота, 17 Ноември 2018 11:30
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net