Кметът на Разград инспектира почистването на речните корита в селата

Дейностите, които се извършват, са от Програмата на Община Разград за намаляване и недопускане на риск от наводнение в населените места Дейностите, които се извършват, са от Програмата на Община Разград за намаляване и недопускане на риск от наводнение в населените места Община Разград

Кметът на Разград д-р Валентин Василев инспектира механизираното почистване на речните легла в населените места в общината.

Днес той, заедно със старши специалист "Отбрана и сигурност" в Община Разград Данчо Димитров и кметът на Побит камък Росица Якимова провериха на място изпълнението в един от обектите.

Превантивните дейности, които се извършват в населените места от Община Разград по почистването на дерета и речни легла от натрупаните наноси, храстовидна и дървесна растителност, са с цел повишаване на тяхната водопроводимост. Дейностите, които се извършват, са от Програмата на Община Разград за намаляване и недопускане на риск от наводнение в населените места.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 12 Септември 2018 14:57
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН