Жители на местност край Русе започнаха сами да си ремонтират пътя

Общината не поддържа пътя, защото местността се води извън регулация, но за сметка на това си плащат такса смет и данък сгради Общината не поддържа пътя, защото местността се води извън регулация, но за сметка на това си плащат такса смет и данък сгради КИС 13

18 кубика бетон изляха жители на местността сухия кладенец край Русе, за да запълнят дупките по улицата, която използват по няколко пъти всеки ден.

Хората събрали по 50 лева на човек, тъй като са извън регулация и от Общината не поддържат пътя. Оказва се че хората поддръжат пътя със собствени средства почти всяка година, тъй като настилката се разбивала от дъждовете и снеговете. Решили преди началото на есенно-зимния сезон да оправят улицата, за да не си трошат колите, както често се случвало.

Хората не разбират защо Общината не поддържа пътя. Оправданието е, че местността се води извън регулация, но за сметка на това си плащат такса смет и данък сгради.

Двата бетоновоза излезли около 2000 лева. Хората обаче ще продължат да събират пари, за да могат да довършат един участък в началото на улицата, за който средствата не стигнали.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 17 Септември 2018 19:21
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН