От Инициативния комитет за референдума в Русе не смятат, че има проблем с въпросите

Бойко Никифоров обърна специално внимание на началото на въросите, което предизвика най-много реакции по форумите в интернет Бойко Никифоров обърна специално внимание на началото на въросите, което предизвика най-много реакции по форумите в интернет КИС 13

Около 4000 подписа са събрани досега за провеждане на референдум за чиста околна среда в Русе. Крайният срок за осигуряване на поне 14 500 валидни имена е 25 януари.

И докато русенци мислят как биха отговорили на поставените 4 въпроса, в интернет пространството се появиха съмнения за законосъобразността им. 

От Инициативния комитет за референдума обясниха, че всички въпроси са формулирани правилно и са напълно законосъобразни. Бойко Никифоров обърна специално внимание на началото на въросите, което предизвика най-много реакции по форумите в интернет. 

Съдържанието на въпросите също било напълно коректно и съответствало на разпоредбите в закона за местното самоуправление, подчерта Никифоров.

Той увери още, че личните данни на гражданите, които се включат в подписката, се съъхраняват по надлежния ред.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 09 Ноември 2018 19:49
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН