Все още няма заподозрян за убийството в Русе

Това заявиха вътрешният министър Младен Маринов и главният прокурор Сотир Цацаров, които проведоха в Русе съвещание за анализ на действията по случая досега Това заявиха вътрешният министър Младен Маринов и главният прокурор Сотир Цацаров, които проведоха в Русе съвещание за анализ на действията по случая досега КИС 13

Все още няма заподозрян за жестокото убийство на Виктория Маринова в Русе.

Това заявиха вътрешният министър Младен Маринов и главният прокурор Сотир Цацаров, които проведоха в Oбластната дирекция на МВР съвещание за анализ на действията по случая досега. Разследващите проучват всяка версия включително и това престъплението да е планирано или пък свързано с работата на жертвата.

По думите на министъра на вътрешните работи Младен Маринов, в момента се изготвял психопрофил на убиеца. Главният прокурор Сотир Цацаров потвърди думите на вътрешния министър, че се работи във всички посоки за разкриване на извършителя на убийството.

Припомняме, че убийството е било извършено в събота по обяд на кейовата алея. Смъртта на 30-годишната Виктория Маринова е настъпила в резултат на удари по главата и удушаване.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН