Жандармерията влезе в ромските махали на Русе

Патрулирането в двата квартала ще продължи, за да се осигури обществения ред Патрулирането в двата квартала ще продължи, за да се осигури обществения ред КИС 13

Жандармерия пази обществения ред в кварталите "Селеметя" и "Тракцията" след задържането на предполагаемия извършител на жестокото убийство на Виктория Маринова в Русе.

Поводът за засиленото полицейско присъствие е появата на рокери вчера вечерта. В полицията не са постъпвали сигнали за инциденти. От полицията в Русе съобщиха, че ще бъдат извършени проверки на рокери, които са закрили номерата на моторите си.

По думите на директора на Oбластната дирекция на МВР в Русе ст. комисар Теодор Атанасов през нощта не е имало нарушения. Няма и задържани лица за създаване на напрежение. Заради засиленото полицейско присъствие не се е стигнало до инциденти и провокации, каза още Теодор Атанасов. Патрулирането в двата квартала ще продължи, за да се осигури обществения ред.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 12 Октомври 2018 20:07
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН