Жестоко убийство разтърси Русе

By 07 Октомври 2018 Прочетена 8432 пъти 0
Убита е Виктория Маринова - административен директор на русенска медиа Убита е Виктория Маринова - административен директор на русенска медиа КИС 13

30-годишна жена беше убита в Русе вчера следобед.

Става дума за административния директор на русенска медиа Виктория Маринова. Сигналът за престъплението е бил подаден от случаен гражданин, който е намерил тялото на крайбрежната алея.

Засега от това, което е установено, може да се каже, че причина за смъртта е травма на главата в резултат на нанесени удари и задушаване. На този етап не е ясно дали жертвата е била и изнасилена, тъй като все още не е готова съдебно-медицинската  експертиза.

На мястото са извършени два огледа и са разпитани свидетели. Назначени са няколко експертизи. Работи се по всички възможни версии, заяви окръжният прокурор Георги Георгиев.

Според разследващите най-малко вероятната версия е убийството да е свързано с работата на жертвата.

Разследването на случая продължава с разпит на още свидетели. Чакат се и резултатите от назначените експертизи, които да насочат полицията към евентуалния извършител на жестокото убийство.

Телевизия КИС 13 изказва съболезнования на близките на Виктория Маринова.

Пълен запис от брифинга на окръжния прокурор на Русе Георги Георгиев и ръководството на Областната дирекция на МВР вижте ТУК!

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Неделя, 07 Октомври 2018 15:55
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net