Започва плащането на местните данъци и такси в Търговище

By 06 Февруари 2019 Прочетена 1966 пъти 0
5% отстъпка ще получат всички граждани, които внесат пълния размер на годишните си налози в срок до 30 април 5% отстъпка ще получат всички граждани, които внесат пълния размер на годишните си налози в срок до 30 април снимка: КИС 13

Започва плащането на местните данъци и такси в Търговище.

Данъците върху превозните средства, недвижимите имоти и такса "Битови отпадъци" могат да бъдат погасени на две равни вноски до края на месеците юни и октомври. 5% отстъпка ще получат всички граждани, внесли в срок до 30 април пълния размер на годишните си налози. Те ще участват и в традиционния жребий с предметни награди на Община Търговище.

До 31 март пък тече срокът, в който се заплаща таксата за притежаване на куче. Задълженията може да се платят в брой и чрез ПОС терминални устройства на касите на отдел "Местни данъци и такси" в Центъра за административно обслужване. Безкасово плащане може да се извърши по сметката на Община Търговище като се отбележи кодът за съответния данък или такса.

Информация за размера на дължимите суми може да се получи в отдел "Местни данъци и такси",  както и на уебстраницата на Община Търговище, чрез издаден код за проверка.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 06 Февруари 2019 17:24
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net