Обезопасиха спортно игрище във великотърновския квартал "Колю Фичето"

By 06 Юли 2017 Прочетена 1859 пъти 0
Предприетите действия по обезопасяване са били наложени от постъпили множество сигнали от граждани в Община Велико Търново Предприетите действия по обезопасяване са били наложени от постъпили множество сигнали от граждани в Община Велико Търново Община Велико Търново

Обезопасиха спортното игрище в пространството между блоковете на улица "Полтава" във великотърновския квартал "Колю Фичето".

Предприетите действия по обезопасяване са били наложени от постъпили множество сигнали от граждани в Общинската администрация, веднага, след които, Комисия е отишла да провери обекта.

Тя е констатирала, че части от оградата на игрището е с нарушена конструкция заради вандалски прояви. Увредените панели са демонтирани с цел безопасност на децата, които посещават мястото. Махнатите панели ще бъдат възстановени и след това върнати на място, съобщават още от Община Велико Търново.

Комисията е проверила и намиращите се в съседство детски кътове, като е установила, че те са в добро състояние и отговарят на условията за безопасност.

Най-късно до седмица ще бъде извършен и частичен ремонт на детска площадка в квартал "Зона В", също заради постъпили сигнали от граждани.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net