Денчо Бояджиев е кандидатът на БСП за кмет на Разград /ВИДЕО/

Това решение бе взето днес на общинската конференция на социалистите в Разград Това решение бе взето днес на общинската конференция на социалистите в Разград снимка: КИС 13

В Разград се състоя заседание на общинската конференция на БСП за издигане на кандидати за кмет и общински съветници на предстоящите местни избори. За кандидат за кмет делегатите на конференцията избираха между двама юристи - Стоян Димитров /адвокат и общински съветник/ и Денчо Бояджиев /действащ народен представител от БСП и бивш кмет на Разград/.

С 2/3 от гласове за кандидат на БСП бе избран Денчо Бояджиев, който има в актива си два мандата и половина като кмет на Разград. 

Целта на БСП е, чрез управление на общината от Денчо Бояджиев е Разград да се върне сред лидерите в българския Североизток. Намеренията на Денчо Бояджиев, в случай, че бъде избран, са да работи в синхрон с Общинския съвет, а освен това ще бъде разработена нова структура на общинската адмнистрация и общинските предприятия.

Общинската конференция одобри и листата за общински съветници, която се оглявява от председателя на общинската структура на социалистите Добрин Добрев, който е юрист. Подробности за нея вижте във видеото.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Неделя, 08 Септември 2019 11:54
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.