Елеонора Николова отново поиска да се кандидатира за кмет на Русе /ВИДЕО, ОБНОВЕНА/

Зад нея стои Инициативен комитет, но ще се търси подкрепата и на формации в дясното политическо пространство Зад нея стои Инициативен комитет, но ще се търси подкрепата и на формации в дясното политическо пространство снимка: КИС 13

Елеонора Николова отново ще се кандидатира за кмет на Община Русе.

Зад нея ще стои Инициативен комитет, но ще се търси подкрепа и от политически формации в дясното пространство. Това обяви самата тя на пресконференция днес. 

По информация на телевизия КИС 13 е силно вероятно да получи такава от бившите и съпартийци от СДС.

Намерението за кандидатурата на Елеонора Николова бе представено от Велизар Ранев - бивш заместник-кмет на Община Русе и д-р Йосиф Новаков - дългогодишен член на Борда на директорите на УМБАЛ "Канев" в Русе.

Елеонора Николова е родена на 30 август 1950 година в Русе. Тя става кмет на крайдунавския град през 2002 година, когато се проведоха предсрочни местни избори. На редовните избори година по-късно отново спечели доверието на русенци с убедителните 72% още на първи тур. През 2005-та година тя влиза в Народното събрание като депутат от СДС, а през 2007 година напуска парламентарната група на десницата. През 2011-та година Елеонора Николова е назначена за директор на БОРКОР /Център за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност/, а година по-късно е назначена и за директор.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Неделя, 08 Септември 2019 20:52
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.