Кандидатът за кмет на Русе Галин Григоров представи основните точки от предизборната си платформа

Визията "ВИСОКО, ВИСОКО, ВИСОКО – заедно можем" е цялостна концепция за модерно и прагматично преобразяване на икономическия модел на общината Визията "ВИСОКО, ВИСОКО, ВИСОКО – заедно можем" е цялостна концепция за модерно и прагматично преобразяване на икономическия модел на общината снимка: КИС 13

Кандидатът за кмет на община Русе Галин Григоров, издигнат от коалиция ВМРО и НФСБ, представи основните точки от предизборната си платформа.

Визията "ВИСОКО, ВИСОКО, ВИСОКО – заедно можем" е цялостна концепция за модерно и прагматично преобразяване на икономическия модел на общината.

Един от приоритетите в програмата на Галин Григоров за управление на общината е силна социална политика. Програмата си поставя амбициозната цел Русе да се превърне в първия български град с високи критерии за жизнен стандарт и качество на живот. Визията включва и законодателна иницитива за преодоляване на дисбаланса между Северна и Южна България.

Важни точки в предизборната платформа на Галин Григоров са екологията, чистотата и зелените площи. Предвижда се Русе да надгражда статута си и на град с модерно, достъпно и качествено образование.

Сред приоритетите в програмата са заложени още добра финансова дисциплина и контрол върху разходване на средствата.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 26 Септември 2019 19:15
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН