Предизборни искри в Разград: БСП с обвинения срещу кандидат за кмет

Калоян Монев използвал стара фейсбук страница на младежкото обединение в БСП, за да изразява свои позиции пред гражданите Калоян Монев използвал стара фейсбук страница на младежкото обединение в БСП, за да изразява свои позиции пред гражданите снимка: Фейсбук

Кандидат за кмет в Разград използвал стара фейсбук страница на младежкото обединение в БСП, за да изразява свои позиции пред гражданите.

Това съобщиха на пресконференция от общинската организация на социалистите. Става дума за Калоян Монев, който е издигнат за кмет от "Кауза Разград". Според местното ръководство на БСП, по този начин той се опитвал да краде гласове за предстоящите избори.

От общинската организация на БСП в Разград припомниха, че Калоян Монев е напуснал партията още през 2014 година, и сега кандидатът за кмет на "Кауза Разград" използвал на практика страница-менте, тъй като БСП Разград има друга, автентична страница, където се публикуват позиции и становища по партийни и други актуални теми.

Според социалистите Калоян Монев се опитвал да бъде качен на гърба на БСП в предстоящата предизборна кампания. Социалистите обявиха, че Калоян Монев не е техен кандидат за кмет и са категорични, че ще потърсят правата си по надлежния ред.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.