fbpx

ВМРО - Велико Търново се регистрира днес за предстоящите местни избори

By 13 Септември 2019 Прочетена 1413 пъти 0
Кандидатът за кмет от патриотите доц. д-р Милен Михов също бе на място в ОИК Кандидатът за кмет от патриотите доц. д-р Милен Михов също бе на място в ОИК КИС 13

ВМРО – Велико Търново се регистрира днес, петък 13-ти, за участие в предстоящите местни избори.

Те сториха това днес в Общинската избирателна комисия в 13:53 часа.

Не сме фаталисти. 13 винаги ми е носило късмет и успехи

това каза кандидатът за кмет на община Велико Търново доц. д-р Милен Михов

До кандидатурата на доц. Михов за кмет на Велико Търново се е стигнало след вътрешни избори, сред още няколко кандидата, в общинската организация на ВМРО във Велико Търново.

Най-видимата, най-ясно различимата фигура, допринесъл за развитието на Велико Търново - народен представител от Великотърновски регион с реален принос в законотворчеството в България и просперитета на Велико Търново.

категорично заяви по адрес на доц. Михов председателят на общинската структура на ВМРО Евгени Коев
Евгени Коев - председател на Общинската организация на ВМРО, Николай Цонев – заместник-областен председател на ВМРО и Ивета Кабакчиева – заместник-областен управител на област Велико Търново са част от листата на общинските съветници. Заедно с тях са включени и много популярни за града лекари, учители, общественици, хора със самостоятелен бизнес, млади хора, заявиха днес категорично от ВМРО. Имената на останалите кандидати в листата за общински съветници ще станат ясни в следващите дни.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.