Президентството отвори врати за граждани

By 17 Септември 2017 Прочетена 1606 пъти 0
Държавният глава Румен Радев отвори вратите на кабинета си за гражданите. Това стана като част от инициативата Европейски дни на наследството – 2017 година Държавният глава Румен Радев отвори вратите на кабинета си за гражданите. Това стана като част от инициативата Европейски дни на наследството – 2017 година

Държавният глава Румен Радев отвори вратите на кабинета си за гражданите. Това стана като част от инициативата Европейски дни на наследството – 2017 година.

Освен него, гостите можеха да видят и кабинета на вицепрезидента Илияна Йотова, Огледалната зала, Залата за пресконференции и Президентската библиотека.

В деня на отворените врати в президентството стотици граждани посетиха и разгледаха гербовата зала, в която държавният глава посреща делегации от най-високо ниво, награждава с ордени и медали, удостоява с висше офицерско звание, представя състава на службните правителства и дава пресконференции.

„В този ден, който ни зарежда с много вяра, надежда и любов, за мен и моя екип е удоволствие да ви посрещна в президентската институция и да ви запознаем с уникалния интериор на тази сграда и основните функции на президента“, каза Румен Радев пред малките и големите, които влязоха в президентството днес.

Президентството ще е отворено за посещения от граждани днес от 10 до 16:00 часа.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net