ВИДЕО: Христо Иванов в Разград: Залогът на тези избори е накъде ще върви България

Тези избори ще са съдбовни за България за много години напред. Те не просто ще определят какво мнозинство ще има в Народното събрание или кой ще направи правителство. От резултатите им зависи кой и как ще избира състава на повече от 30 регулатора. Затова те са изключително важни за Борисов и Пеевски, които искат да си запазят скритата власт на дълбоката държава, която мачка, размахва бухалки и наказва.

Това заяви съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов на среща с избиратели в Разград.

На събитието присъства водачът на листата от "Продължаваме Промяната - Демократична България" Антоанета Цонева и останалите кандидати за народни представители в 18 МИР Разград.

Христо Иванов обясни, че изборът на членове на Висшия съдебен съвет, Комисия за защита на конкуренцията и на всички останалите регулатори е ключов.

Те искат в тях да влязат хора анонимни и безотговорни пред гражданите, които вземат най-важните за хората решения под диктовка. Ние не се съгласихме да си делкаме с тях скритата власт, да им разрешим те да имат 2/3 мнозинство в регулаторите и те събориха правителството. Затова сега отново сме на избори, затова те правят тази кална и мръсна кампания. Целта им е да отвратят хората, мнозинството да не гласува и те да бъдат избрани с един.

каза той

Ако тези избори бяха толкова незначителни, защо Пеевски и Борисов неистово се борят за властта? Тяхната оферта е на масата: Борисов премиер на управлението на ГЕРБ и ДПС. От нас зависи дали ще им разрешим да го направят.

категоричен е Христо Иванов

Той посочи, че светът навлиза в трудно време и нагласите, че Европейският съюз и НАТО са безалтернативни, вече не са така неоспорими.

Ако искаме да запазим постигнатото в една несигурна международна среда, не можем да очакваме, че някой друг отвън ще ни държи в правилния коловоз. Има сили, които искат да отклонят България от пътя на демократичното развитие. Те не искат да се разделят с реалната власт, искат да си вземат своето, то е всъщност нашето. И джоба, в който ще бъркат, е нашият, вашият.

предупреди Христо Иванов

Лидерът на "Да, България" призова за активно гласуване, защото мантрата, че през юни изборите няма нищо да решат и ще има следващи, е невярна.

Няма откъде наесен да дойде друга оферта, тя пак ще е тяхната – мачкане, крадене, снишаване, с надежда че международната ситуация ще им помогне да останат на власт. От нас зависи да не допуснем това да се случи.

заяви Иванов

Антоанета Цонева също призова хората да излязат и да гласуват, защото в противен случай печелят ГЕРБ и ДПС.

В Разград има политици, които си мислят, че тук е техен вилает и могат да правят, каквото си искат. Смятат да управляват без правила, само в полза на своите клиентелистки мрежи. Това искаме да спрем. Дайте ни сила със своя глас и ние ще направим истински реформи, което значи честни конкурси, прозрачно харчене на общите пари, политики в полза на хората.

призова тя

Вторият в листата на ПП - ДБ в Разград Джипо Джипов също отправи своя призив към избирателите да излязат и да упражнят правото си на глас.

На 10 юни някой ще получи правото да управлява България. Ако са ГЕРБ и ДПС, ще продължат по същия начин. И ще откраднат отново нашето бъдеще – на нашите родители, деца, приятели, комшии. Не бива да им го позволим!

каза той

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net