Сериозни мерки за сигурност в района на "Лудогорец арена" преди утрешния реванш с Апоел в Разград

By 01 Август 2017 Прочетена 1486 пъти 0
От ОДМВР - Разград съобщиха, че утре от 18:30 часа за движение ще бъдат затворени улиците „Ветеринарна“, „Мраморно море“ и „Северен булевард“ От ОДМВР - Разград съобщиха, че утре от 18:30 часа за движение ще бъдат затворени улиците „Ветеринарна“, „Мраморно море“ и „Северен булевард“ КИС 13

Във връзка с престоящата утре среща между Лудогорец и Апоел (Беер Шева) в Разград от полицията ще организират специални мерки за сигурност.

Срещата ще се проведе на 2 август от 21:30 часа на „Лудогорец арена в Разград“. Българските шампиони загубиха първата среща с 0:2 в Израел и сега на собствен терен ще трябва да наваксват пасива от 2 гола на собствения си стадион, ако искат да продължат борбата за влизане в групите на Шампионската лига.

В тази връзка от Областната дирекция на МВР в Разград съобщават, че утре от 18:30 часа за движение ще бъдат затворени улиците „Ветеринарна“, „Мраморно море“ и „Северен булевард“.

На Лудогорец арена ще бъде забранено внасянето на спрейове със защитен газ, с разяждащи или оцветяващи вещества, пиротехнически средства, източници на открит огън, леснозапалими течности или каквито и да е пожароопасни материали.

На стадиона няма да се допускат и лица, носещи хладно или огнестрелно оръжие, чадъри или други остри предмети, които създават предпоставки за наранявания. Няма да се допускат и лица във видимо нетрезов състояние или такива, употребили упойващи вещества.

От полицията напомнят също, че бутилките, дезодорантите и парфюмите също няма да бъдат допуснати на територията на „Лудогорец арена“. На стадиона ще има осигурен кетъринг, където зрителите ще могат да закупуват безалкохолни напитки и вода.

Няма да се допускат и малолетни лица без родители или придружители, които нямат декларация за упълномощаване съгласно чл. 8., ал. 7 от Закона за закрила на детето.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net