Шестима учители и двама директори от Разградско ще бъдат удостоени с наградата "Неофит Рилски"

By 22 Май 2017 Прочетена 1893 пъти 0

Шестима учители и двама директори на училища в Разградска област ще бъдат наградени с престижното отличие "Неофит Рилски".

По предложение на Регионалното управление на образованието ще бъдат отличени Атанаска Стойчева, главен учител в Средно Училище "Христо Ботев" в Разград, Севдалина Хинкова, старши начален учител в начално училище "Васил Левски" Лозница и Елена Славова, педагогически съветник в Професионалната гимназия по икономика.

От Основно училище "Васил Левски" по предложение на Съюза на българските учители ще бъдат наградени Димитър Димитров, старши учител по математика и началният учител Лидия Горчева. Престижното отличие Неофит Рилски ще получи и Атанас Атанасов, който е учител по специални предмети в Професионалната гимназия по транспорт и строителство "Христо Смирненски".

Ще бъдат наградени и двама директори, по предложение на Съюза на работодателите. Това са Стойчо Стоев, директор на Професионалната гимназия по химични технологии и биотехнологии "Мария Кюри" и Румяна Ненова, директор на детска градина "Приказка" в Разград.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net