39-годишен шофьор и 19-годишна пътничка бяха хванати с дрога при полицейска проверка в Русе

By 17 Май 2023 Прочетена 1973 пъти 0
39-годишен шофьор и 19-годишна пътничка бяха хванати с дрога при полицейска проверка в Русе 39-годишен шофьор и 19-годишна пътничка бяха хванати с дрога при полицейска проверка в Русе снимка: КИС 13

Хванаха мъж и млада жена с дрога в Русе.

На 16 май около 02:10 часа, извършвайки обход по ул. Борисова в посока към жп гарата, екип на Първо РУ е направил проверка на лек автомобил с марка "Ауди", модел "А4" с русенска регистрация, при което е установен като водач 39-годишен мъж и пътничка на 19 г.

В хода на проверката на документите, предоставени от пътуващите в колата, полицейските служители усетили характерен мирис на марихуана, идващ от вътрешността на автомобила.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

При последвалата проверка на превозното средство на видно място в предната лява врата е установен хартиен свитък с дребни кристалообразни зрънца с различна големина и неправилна форма, а на задната лява седалка в детско столче за пътуване жълта найлонова чанта с две найлонови пликчета със суха зелена тревиста маса, а също гриндер и електронна везна, видимо употребявани.

Относно откритите кристали и трева, мъжът е обяснил, че са негови за лична употреба.

На място е изпратен и екип на пътна полиция, за да извърши тест на водача за употреба на наркотични вещества и / или техни аналози, но 39-годишният мъж е отказал да бъде проверен с техническо средство, а впоследствие и да даде кръвна проба.

Констатираното от екипите е документирано, започнато е бързо производство, като за случая е докладвано и в  прокуратурата. 

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 17 Май 2023 15:54
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net