Автобус с работници катастрофира тежко рано тази сутрин на пътя Русе - Кубрат

By 22 Януари 2022 Прочетена 2251 пъти 0
Автобус с работници катастрофира тежко рано тази сутрин на пътя Русе - Кубрат Автобус с работници катастрофира тежко рано тази сутрин на пътя Русе - Кубрат снимка: Община Русе

Днес в ранните часове на деня автобус с работници се преобърна на пътя Русе - Кубрат.

Шестима от тях са транспортирани с линейка до лечебно заведение, а впоследствие още четирима са потърсили медицинска помощ. Няма жертви при катастрофата.

Представители на Община Русе в лицето на заместник-кмета по екология, транспорт и комунални дейности Димитър Недев и директора на дирекция "Обществен ред и сигурност" Георги Игнатов посетиха мястото на инцидента с катастрофиралия автобус, за да получат информация "от първа ръка" за произшествието.


Проведени са разговори с ДАИ и Пътна Полиция, според които причината за преобръщането на автобуса е заледен участък от пътя, който е част от републиканската пътна мрежа. Осъществена е навременна връзка с кметове на населени места, за да проучат семействата на пострадалите работници имат ли нужда от социална или друга подкрепа.

Поддържа се постоянна комуникация с ръководството на УМБАЛ "Канев" относно състоянието на пострадалите.

Ръководството на Община Русе изразява своята съпричастност към тях и семействата им и продължава да следи ситуацията с готовност за съдействие и подкрепа във всеки един момент.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Събота, 22 Януари 2022 14:17
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net