Хванаха непълнолетни, заплашили жена с нож в Русе

By 01 Август 2018 Прочетена 2930 пъти 0
Вчера вечерта е постъпило оплакване от 27-годишна жена, че около 17:50 часа двама непознати влезли в дома й в Русе и я заплашили с нож Вчера вечерта е постъпило оплакване от 27-годишна жена, че около 17:50 часа двама непознати влезли в дома й в Русе и я заплашили с нож КИС 13

Служители на Второ Районно управление на полицията в Русе са установили двама младежи, заплашили с нож жена в дома й, за да им даде пари.

Вчера вечерта е постъпило оплакване от 27-годишна жена, че около 17:50 часа двама непознати влезли в дома й в Русе и я заплашили с нож. Те й казали, че искат от нея да им предаде всичките си пари. Когато жената се развикала за помощ, двамата избягали, без да вземат пари или вещи.

Пред полицаите тя описала нападателите като младежи на около 16 години. Сигналът е бил документиран във Второ РУ, като е започнало разследване в хода на образувано досъдебно производство за престъпление по чл.198 ал.1 в. чл. 18, ал. 1 от Наказателния кодекс. Криминалистите са предприели и провели незабавни оперативно-издирвателни действия и по "горещи следи" са установили двамата извършители.

Оказало се, че те са непълнолетни русенци на 15 и 16 години, които не са известни до момента с криминални прояви.

Работата по случая продължава.         

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net