ВИДЕО: Резултатите от спецоперацията на МВР в Русенско, има 9 задържани

By 14 Март 2023 Прочетена 926 пъти 0

9 лица са задържани при проведената вчера специализирана полицейска операция в Русенско за противодействие на конвенционалната престъпност.

От Областната дирекция на МВР съобщиха, че са образувани 5 бързи и 2 досъдебни производства. 

В хода на операцията са проверени 538 лица и 378 моторни превозни средства. За различни констатирани нарушения са съставени 83 акта. 14 са предупредителните протоколи по Закона за МВР.

Инспектирани са 13 пункта за черни и цветни метали, 13 заложни къщи, 14 автоморги и сервизи, както и 34 питейни заведения и търговски обекти.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


Регистрирани са 9 престъпления, по които са образувани 5 бързи и 2 досъдебни производства, както и преписки. В един от случаите, в Сеново по време на движение е установен автомобил без регистрационни табели. Превозното средство било закупено от пункт за вторични суровини за да се ползва за части. За констатираните нарушения има съставени два акта по Закона за движение по пътищата и е образувано бързо производство.

Подобен е и случаят във Ветово, където е установено атв без регистрационни табели, което се оказало саморъчно сглобено с части от вторични суровини. И за тези нарушения са съставени актове и е образувано бързо производство.

При проверки на различни адреси в Сливо поле пък, са установени двама мъже за съхранение на незаконно добит дървен материал. По случаите са регистрирани две преписки по описа на районното управление в Сливо поле.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 14 Март 2023 16:43
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net