Наближава крайният срок за кандидатстване по общинския фонд "Местни инициативи" в Търговище

By 15 Август 2022 Прочетена 1234 пъти 0
Подадените заявления до момента са 4 Подадените заявления до момента са 4 снимка: КИС 13

До 18 август, включително, е срокът за подаване на проектни предложения към общинския фонд "Местни инициативи" в Търговище.

Подадените заявления до момента са 4.

След изтичане на срока за кандидатстване, комисия, назначена от кмета, ще извърши оценка на подадените проекти. Ще се съблюдава отговарят ли те на целите на фонда за подобряване облика на градската среда, попълнена ли е коректно документация и други. Критериите за оценка са посочени в насоките за кандидатстване и са публикувани в сайта на Общината. На втори етап обществен съвет окончателно ще определи проектите, които да бъдат финансирани.

Припомняме, че на проектно предложение ще се отпускат до 2500 лв. Общият размер на фонда за 2022 година е 18 000 лв.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


Документи за кандидатстване се подават в Центъра за административно обслужване на Община Търговище, както и на електронна поща obshtina@targovishte.bg.

Въпроси, свързани с процедурата и реда за кандидатстване, гражданите могат да отправят към Петя Стоянова, главен експерт в Община Търговище, на тел.: 0601 6 87 33, e-mail: stoyanova.petya@targovishte.bg.

Насоките и документите за кандидатстване, както и отговори на често задавани въпроси за фонда, са публикувани в уебсайта на местната администрация: https://targovishte.bg/wps/portal/municipality-targovishte/administration/activities/FondMI/

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 15 Август 2022 13:41
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net