Отново задържани дрогирани шофьори в Търговище, единият е рецидивист

By 12 Февруари 2018 Прочетена 1698 пъти 0
Д.Н. е бил задържан за същото само няколко дни по-рано - на 7 февруари Д.Н. е бил задържан за същото само няколко дни по-рано - на 7 февруари КИС 13

Полицията в Търговище задържа двама за шофиране след употреба на наркотици.

Първо на 10 февруари посред бял ден /около 15:50 часа/ по улица "Кюстенджа" в областния град е бил хванат 19-годишния Д.Н. Това е станало при полицейска проверка на лек автомобил с бургаска регистрация. Той е управлявал автомобила след употреба на наркотични вещества и техни аналози – бензодиазепини, установено по надлежния ред – със специализирана техническо средство. Водачът е отказал кръвна проба и е задържан в Районното управление.

 

Д.Н. е бил задържан за същото само няколко дни по-рано - на 7 февруари. Тогава полицаите са го хванали дрогиран зад волана в близост до гробищния парк в село Стража.

Рано тази сутрин пък /02:10 часа/ е бил установен 27-годишният Д.С от Ямбол, който шофирал по улица "Кап. Данаджиев" собствения си автомобил с ямболска регистрация. Той карал след употреба на наркотичните вещества матамфетамин и амфетамин, установено по надлежния ред – със специализирано техническо средство. Взета му е кръвна проба и е задържан в Районното управление в Търговище.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net