Започва обработката на пътищата в община Търговище срещу заледявания

By 11 Февруари 2018 Прочетена 1415 пъти 0
Това ще стане към 17:00 часа, като пътните платна ще бъдат третирани с препарати против задръстване, за да се обезопаси движението при спадането на температурите Това ще стане към 17:00 часа, като пътните платна ще бъдат третирани с препарати против задръстване, за да се обезопаси движението при спадането на температурите КИС 13 / архив

Започва обработката на общинските пътища и уличната мрежа в Търговище срещу заледяване.

Това ще стане към 17:00 часа, като пътните платна ще бъдат третирани с препарати против задръстване, за да се обезопаси движението при спадането на температурите.

В тази връзка от Община Търговище апелират водачите на превозни средства да осигурят възможност за преминаване на машините на общинското предприятие БКС.

До момента обстановката на територията на цялата община е спокойна, показват проверки по различните направления. 12 машини чистят общинска пътна мрежа, а още 8 са пуснати в града. Най-много сняг до обед в неделя беше натрупан в района на село Черковна, където има 25 см. покривка. В тази част на общината работят 4 машини, тъй като снегът е много тежък и създава затруднения.

Няма населени места без електричество, сигнали за блокирани пътници и спешни случаи. 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net