fbpx

Обръщение на Крум Зарков и кандидатите за народни представители от "БСП за България" в Русе

By 02 Април 2021 Прочетена 2310 пъти 0
Обръщение на Крум Зарков и кандидатите за народни представители от "БСП за България" в Русе Обръщение на Крум Зарков и кандидатите за народни представители от "БСП за България" в Русе снимка: Коалиция "БСП за България"
Скъпи русенци,
 
Днес сме изправени пред важен избор - да продължаваме да живеем, както досега или да мобилизираме силите и достойнството си като народ и да направим промяна.
 
За нас, кандидатите за народни представители от коалиция "БСП за България" в Русе, тази промяна е неизбежна и тя има образ: подготвени хора, с ясен план за управление на страната, с възможности да я преведат през трудностите, пред които е изправена и да гарантират на нашия народ спокойствието, сигурността и перспективата, които заслужава.
 
Ние сме за свободни и честни избори, за различна от сегашната власт, за държава, в която почтените предприемачи ще могат да правят модерна икономика без да бъдат подложени на рекет. Здравето няма да е търговия. А образованието на децата ни няма да е бизнес. 
 
Българските земеделски производители ще получават справедлива подкрепа по нови правила, които няма да съсредоточават цялата помощ в няколко човека.
 
Работещите хора ще получават достойни доходи за труда си, а пенсиите на пенсионерите ще бъдат преизчислени. Културата и духовността ще са в центъра, а не в периферията на българската политика.
 
Да, тази промяна е възможна! Тя е в ръцете на всеки един от нас. Ние заедно можем да обърнем тенденцията на обезлюдяване и изоставане. С вашата подкрепа Русе най-сетне ще заеме мястото, което му се полага в държавната регионална политика - на естествен икономически, културен и духовен център от национално значение.
 
Това означава в най-кратки срокове подновяване на инфраструктурата, подкрепа на културните институции, оползотворяване на възможностите, предоставени от река Дунав, смела екологична политика, осигуряваща чист въздух, вода и храна.
 
За всичко това излезте и гласувайте свободно на 4 април с номер 4 в бюлетината!
 

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 02 Април 2021 10:34
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net