fbpx

ВМРO - Българско национално движение откри предизборната си кампания в Русе

By 07 Март 2021 Прочетена 1108 пъти 0
ВМРO - Българско национално движение откри предизборната си кампания в Русе ВМРO - Българско национално движение откри предизборната си кампания в Русе КИС 13

ПП "ВМРО-Българско национално движение" откри в Доходното здание предизборна си кампания за Парламентарни избори '2021. Емблематичната партия на модерния български патриотизъм влиза в надпреварата с №1 в интегралната бюлетина и остава вярна на мотото си "България над всичко!". С този девиз ВМРО за пореден път ще търси рационален и смислен път към душите и сърцата на избирателите и симпатизантите си в започващите срещи в Русенска област и в цялата страна.  

За предизборната кампания в 19-ти МИР воеводите регистрираха пълна листа от 16 кандидати за народни представители. Ето кои са те: водач на листата е Искрен Веселинов, следват Галин Григоров, доц. д-р Севдалин Ангелов, началникът на РУО Росица Георгиева, Нина Крушева, Деян Димитров, Валентин Джамбазов, Магдалена Георгиева, Давид Александров, Ангел Петков, Румен Григоров, Владо Владов, Деян Стайков, Цветелин Радулов, Кремена Любенова, Траян Тотев.

Всеки един от кандидатите за народното представителство на ВМРО в следващия 45-ти парламент на Република България е доказан професионалист и експерт в своята област, с ярко присъствие в икономическия, обществения и социалния живот на Русе и региона. Друга характерна особеност на листата на ВМРО е включването на хора от т.нар. "гражданска квота" - 50 на сто от кандидатите е в листата на ВМРО са партийно необвързани, модерно мислещи патриоти, с визия за бъдещето на българската демокрация. И нещо особено важно - в листата на ВМРО няма външни хора - всички кандидати за народни представители са жители на Русе и областта.

ВМРО влиза в предизборното състезание със самочувствието на партия, изиграла ключова роля в реализирането на най-полезните законодателни решения на приключващия работата си 44-ти български парламент. Между тях са постоянното нарастване на доходите в периода 2017-2021 год.; защитени бяха интересите на българските общности, както и българският интерес в Македония; най-после беше задействана процедурата по строителството на магистралата Русе - Велико Търново; по настояване на ВМРО Министерският съвет осигури 3 млн. лв. за нов научно-изследователски център в Русенския университет - така високите технологии ще вдигнат нивото на икономиката и доходите на русенци. Тези резултати открояват яркото присъствие на партията в изпълнителната власт, като повечето от положителните промени в държавата бяха в резултат на неуморната работа именно на патриотите.

Пред гражданството и симпатизантите в Голямата зала на Доходното здание Искрен Веселинов сподели:

Нашата партия натрупа солиден парламентарен и властови опит. Тя споделяше и ще споделя отговорности и няма да се задоволи единствено и само с присъствие в следващия парламент. ВМРО отново ще бъде необходим фактор, търсен партньор и коректив във взимането на важни решения за страната и за бъдещото развитие на областта и на прекрасния ни град Русе. В предстоящата кампания ще разкажем подробно за онова, което е постигнато с нашето решаващо участие и в законодателната, и в изпълнителната власт. Ще говорим за бъдещите ни законодателни проекти и инициативи.

подчерта Искрен Веселинов
ВМРО откри предизборната си кампания в Русе


Емоционалното си изказване Галин Григоров завърши с думите:

Българският патриотизъм е нашето усещане историята, за настоящето и бъдещето на България, която винаги ще има нужда от него!

категоричен бе вторият в листата на ВМРО Галин Григоров

Както и досега, ВМРО ще отстоява несъгласието си с Истанбулската конвенция и ще се бори срещу всички негативни последствия, които тя би породила в българското законодателство. Ще продължи да защитава семейството и семейните ценности и ще работи за  постоянен ръст на доходите. Партията все така ще е категоричен гарант срещу нелегалната миграция, срещу проникването на радикалния ислям в страната, както и ще противодейства на ромската престъпност и социалния паразитизъм в тази общност.  

ВМРО – Русе подари на гражданите и симпатизантите си спектакъла "Големанов" на ДТ "Сава Огнянов" - емблематично произведение на основоположника на съвременната българска драматургия Ст. Л. Костов.

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Неделя, 07 Март 2021 12:24
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net