Община Разград започна подготовка за зимата /ВИДЕО/

By 21 Септември 2020 Прочетена 2685 пъти 0

Община Разград започна подготовката за есенно-зимния сезон.

Обявена е процедура за възлагане на обществена поръчка за дейността по зимно поддържане и снегопочистване на общинската пътна мрежа. Прогнозната стойност е в размер на около 500 000 лева с ДДС.

Кандидатите за изпълнител на дейността могат да подават оферти до 2 октомври, когато е крайният срок. Община Разград изисква участникът в процедурата да е изпълнил дейности свързани със зимно поддържане и снегопочистване на улици.


Това включва и дейностите по подготовка на пътищата за експлоатация при зимни условия и по премахване и ограничаване на неблагоприятното влияние на снега и леда върху условията на движение през активния зимен период в обеми не по малко от 71 километра дължина на пътна улична мрежа със съответен интензитет и ниво на поддръжка.

Участникът трябва да разполага с инструменти, съоръжения и техническо оборудване, необходими за изпълнение на поръчката. Има определени изисквания и за екипа, който ще изпълнява дейностите. Поставено е и условия една от машините да бъде осигурена с GPS оборудване, което да поддържа база данни за срок не по-малко от 12 месеца назад и да дава възможност Общината да ги следи в реално време и по електронен път.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 21 Септември 2020 16:06
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net