Край на сагата с тока в блока на АОНСУ в Русе

By 24 Април 2019 Прочетена 2304 пъти 0
След множество срещи изненандващо домоуправителят и представител на живущите са били поканени във Варна След множество срещи изненандващо домоуправителят и представител на живущите са били поканени във Варна снимка: КИС 13

Пускат тока в блока на АОНСУ в Русе.

Днес екип на електроразпределителното дружеството са възстановили откраднатите захранващи кабели след като от ръководството на компанията и домоуправителя са се разбрали за разплащането на натрупания дълг от над 51 000 лева. Ще бъдат открити и индивидуални партиди на всички собственици на жилища в блока.

След множество срещи, на които не бе постигнато решение на създалата се ситуация, изненандващо домоуправителят и представител на живущите са били поканени във Варна, за да обсъдят условията за пускане на тока в сградата. 

Няма да има никаква възможност за кражби на ток, както досега, обясни още домоуправителят на блока. Освен това, всички електромери ще бъдат монтирани срещу декларация.

Собствениците на апартаменти са доволни, че най-накрая след 34 дни ще имат ток и ще могат да живеят нормално. Благодарни са на домоуправителя, че е взел нещата присърце и не се е отказал да се бори докрай.

С пускането на тока веднага ще бъде възстановена и системата за заключване на входната врата, което ще спре набезите на крадци в сградата.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net