Мащабна антикорупционна кампания на МВР започна от Русе

By 12 Юли 2019 Прочетена 2471 пъти 0
На входа на Дунав мост бяха раздадени над 3000 анкетни листи на преминаващите шофьори На входа на Дунав мост бяха раздадени над 3000 анкетни листи на преминаващите шофьори снимка: КИС 13

От Русе започна мащабна информационна кампания за превенция на корупцията.

На входа на Дунав мост бяха раздадени над 3000 анкетни листи на преминаващите шофьори, основно румънски граждани, като резултатите ще бъдат събрани на връщане и обработени на по-късен етап. Бяха раздадени и бутилки вода с логото на кампанията, както и дипляни с информация за правата и задълженията на чуждестранните граждани.

Инициативата е в рамките на проект "Остани чист, кажи не на корупцията", изпълняван от Дирекция "Вътрешна сихурност" на Министерството на вътрешните работи. Партньори са Областна администрация и Главна дирекция "Антикорупция" в Румъния.

От 4 години на Балканите действа мрежа за 24-часова гореща връзка между отделните служби, заяви директорът на Дирекция "Вътрешна сигурност" в МВР ст. комисар Румен Ганев. Освен това Молдова също е изявила желание да се присъедини към мрежата за противодействие на корупционните практики.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net