Задържаният за убийството в Русе от 8 октомври няма да обжалва задържането му в ареста

By 14 Октомври 2019 Прочетена 1399 пъти 0
Той беше обвинен от прокуратурата в умишлено убийство по особено мъчителен начин Той беше обвинен от прокуратурата в умишлено убийство по особено мъчителен начин снимка: КИС 13

Задържаният за убийството на 36-годишен мъж на улица "Света Петка" в Русе, няма да обжалва наложената му от съда мярка за постоянен арест.

Той беше обвинен от прокуратурата в умишлено убийство по особено мъчителен начин.

Жестокото престъпление бе извършено на 8 октовмри около 23:00 часа в района на църквата "Св. Петка". Скандал между двама познати завършва с убийството на 36-годишен мъж, който е намушкан многократно в гърба.

Като заподозрян за извършител на деянието е задържан 34-годишен мъж от Русе. На следващия ден от прокуратурата му повдигнаха обвинение за престъпление по чл. 116, ал. 1, т. 6 от Наказателния кодекс, а именно умишлено убийство по особено мъчителен начин. По делото са извършени всички необходими първоначални следствени действия – огледи, разпити на свидетели, включително и пред съдия от Окръжен съд – Русе, приобщени са веществени доказателства и са назначени експертизи.

Ако бъде доказана вината на обвиняемия, той може да получи наказание лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net