Тържествено откриха новата учебна година в Търговище /ВИДЕО/

By 15 Септември 2020 Прочетена 1995 пъти 0

Успешна, здрава и ползотворна учебна година пожела кметът на Търговище д-р Дарин Димитров на всички учители, ученици и родители на тържествената церемония по случай 15 септември в Средно училище "Проф. Никола Маринов".

Тържествената церемония за началото на учебната година се състоя в двора на училището. Съгласно националните препоръки, на откриването присъстваха единствено децата в 1-ви, 5-и, 8-и и 12-и клас. Церемонията започна с приемане на училищното знаме и издигането на националния флаг.

Средно училище "Проф. Никола Маринов" е най-голямото в област Търговище. В неговата 50-годишна история, 15 септември винаги е бил ден, посветен на духа и знанието, каза в словото си директорът на училището Анета Куманова.


15 септември бе изпълнен с много емоции за най-малките, които за първи път тръгват на училище. Богата програма от песни и танци зарадва всички за първия учебен ден.

След това всички първокласници влязоха по класните стаи под звуците на учебния звънец.

По повод 50-годишния юбилей на училището Обществен съвет набира средства за изрисуване на фасадата от известния графити артист Станислав Трифонов NASIMO. Желаещите да направят дарение могат да намерят подробна информация в уебсайта на училището.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 15 Септември 2020 15:31
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net