Община Велико Търново "атакува" паркиращите по зелените площи в града

By 20 Юли 2017 Прочетена 2142 пъти 0
Вчера от Общинската администрация са подали няколко сигнали до Пътна полиция, които са били придружени със снимков материал, за автомобили, паркирани върху зелени зони в квартал "Бузлуджа" Вчера от Общинската администрация са подали няколко сигнали до Пътна полиция, които са били придружени със снимков материал, за автомобили, паркирани върху зелени зони в квартал "Бузлуджа" Община Велико Търново

Общината във Велико Търново започва поредна акция срещу паркирането на автомобили върху тревните площи в града.

Вчера от Общинската администрация са подали няколко сигнали до Пътна полиция, които са били придружени със снимков материал, за автомобили, паркирани върху зелени зони в квартал "Бузлуджа". На нарушителите са били съставени фишове за допуснати нарушения.

Паркирането в тревни площи и паркове общинска собственост подлежи на санкция и по Наредбата за опазване на зелените системи, напомнят от Община Велико Търново.

Служителите на Общинската администрация извършват ежедневни проверки, като за само в района на Дома за възрастни хора "Венета Ботева" са били издадени 7 акта. Всички те са били глобени, като глобата при първо провинение е между 100 и 500 лева, а за повторно такова - 1000.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net