Премиерът Борисов призова за съкращения в администрацията

By 02 Януари 2019 Прочетена 1891 пъти 0
Министър-председателят им каза да се придържат към плана на вицепремиера Томислав Дончев Министър-председателят им каза да се придържат към плана на вицепремиера Томислав Дончев БГНЕС

Да започнат съкращенията в държавната администрацията напомни премиерът Бойко Борисов на министрите си на първото за годината заседание на кабинета.

Министър-председателят им каза да се придържат към плана на вицепремиера Томислав Дончев за намаляване на администрацията. Дончев обяви през декември, че е изпратил писма до всички министри и очаква предложенията им за съкращения.

На заседанието на Министерски съвет не стана ясно дали има ведомства, които са готови с предложенията си за намаляване на администрацията.

Имате един план за съкращаване на администрацията. Това, което вицепремиерът Томислав Дончев ви е казал, го привеждайте в необходимия вид.

заяви премиерът

В началото на заседанието Бойко Борисов обяви, че са отчетени рекордни приходи на съвещанието на службите, което се проведе преди Министерски съвет. Премиерът посочи приоритетите в които да бъдат насочени средства.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 02 Януари 2019 19:12
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net