В Разград се проведе национален форум по проблемите и добрите практики в социалните услуги

By 21 Март 2019 Прочетена 1548 пъти 0
Сред присъстващите бе и изпълнителният директор на Агенция "Социално подпомагане" Румяна Пенкова Сред присъстващите бе и изпълнителният директор на Агенция "Социално подпомагане" Румяна Пенкова снимка: КИС 13

Днес в Разград се състоя национален форум "Инвестицията в кадрите - инвестиция в бъдещето на социалните услуги".

Сред официалните гости бяха изпълнителният директор на Агенция "Социално подпомагане" Румяна Пенкова и председателят на Националния алианс за социална отговорност Георги Георгиев.

При откриването на форума кметът на Разград д-р Валентин Василев бе категоричен, че Разград може да бъде пример за добри практики в социалната област.

Изпълнителният директор на Агенция "Социално подпомагане" Румяна Пенкова подчерта, че насърчаването на социалните взаимоотношения между хората и усъвършенстването на услугите е основата на дейността на социалните структури.

Председателят на Националния алианс за социална отговорност Георги Георгиев заяви, че по решение на Управителния съвет първата юбилейна награда за 10 години дейност на алианса се връчва на Община Разград за нейната активна социална политика.

Форумът продължи с лекции, дискусии и разговори по темата.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 21 Март 2019 18:15
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net