Политологът Даниел Стефанов гостува днес във "Видимо и невидимо"

By 27 Октомври 2022
Предаването ще може да гледате днес от 19:00 часа по телевизия КИС 13 Предаването ще може да гледате днес от 19:00 часа по телевизия КИС 13

Днес в предаването "Видимо и невидимо" гостува политологът Даниел Стефанов.

Заедно с водещият на "Контрапропаганда" Калин Манолов, ще обсъдят противодействието на хибридната руска пропаганда в България.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


Ето и акцент от участието на Даниел Стефанов в предаването, което ще може да гледате днес от 19:00 часа по телевизия КИС 13:

Противодействието на хибридната руска пропаганда в България трябва да е институционално, не е работа на медиите да правят анализи на руските пропагандни наративи, това трябва да става във Външно министерство, в Министерството на отбраната, и т.н. Там би трябвало да е концентриран инструментариума, с който разполагаме, и чрез него системно да се борим с хибридната пропагандa. България обаче няма стратегия за това. Ако имаше,щеше да поеме инициативата и да обясни на обществото нещата, които се случват,преди хибридните медии и проводниците на тяхната пропаганда в България да ги изкривят. Има много голям кръг хора, до които обективната информация не достига, или които я получават само от социалните медии, където тя е силно деформирана.

Цялото предаване може да гледате и в YouTube канала на "Видимо и невидимо".

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Последно променена в Четвъртък, 27 Октомври 2022 15:43