fbpx

Показно арестуваха кмета на столичния район "Младост"

By 17 Април 2018 Прочетена 1014 пъти 0

Показно арестуваха днес кметицата на столичния район "Младост" Десислава Иванчева. При спецакция на антикорупционната комисия тя е била хваната с подкуп.

Ареста стана днес посред бял ден пред Министерството на спорта. В хода на акцията разследващи са влезли и в Община Младост, като сградата на администрацията е била затворена.

Към момента органите на реда не оповестяват официални данни с мотива, че така би се попречило на разследването. По все още непотвърдена информация кметицата е била хваната със 70 000 евро подкуп, които били първа вноска от общо 250 000 за издаване на разрешително за строеж. На мястото на акцията пристигна и ръководителят на Специализираната прокуратура Иван Гешев, който също отказа коментар.

Десислава Иванчева бе избрана за кмет на столичния район "Младост" през 2016 година като независим кандидат. Преди това тя бе в центъра на екопротестите срещу застрояването на един от най-големите жилищни комплекси в София, които в крайна сметка принудиха предишния районен кмет да подаде оставка.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net