fbpx

ВИДЕО: На Деня на детето в Бяла откриха изцяло обновената детска градина "Пролет"

By 01 Юни 2021 Прочетена 2127 пъти 0

Откриха тържествено напълно обновената детска градина "Пролет" в Бяла. По този начин от Общината направиха най-добрия подарък за децата за техния празник.

Ремонтът е осъществен с финансиране от проект "Красива България". Община Бяла е инвестирала и собствени средства за дооборудване и благоустройство на района около детското заведение.

За доброто настроение на 1 юни, кратка музикална програма представиха децата от подготвителната група, които наесен тръгват в първи клас.


От Община Бяла подариха икона на патрона на Бяла Св. Георги, който да закриля децата. След това беше прерязана лентата на обновената детска градина и кметът лисна менче с вода за здравето на всички.

Напълно реновираната детска градина е бленувана мечта за персонала, децата и техните родители, заяви при откриването директорът Мариана Йорданова.

Капацитетът на детската градина е 96 деца, разпределени в четири групи. За да се създаде оптимална среда за развитието на децата, стаите на отделните групи са в подходящи цветове, които най-много се харесват на малчуганите – розов, зелен, оранжев и червен.

Вижте повече атмосфера от откриването на обновената детска градина във видеото.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 01 Юни 2021 15:33
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net