Възрастна жена загина в дълбок кладенец в беленското село Копривец

By 09 Декември 2021 Прочетена 3123 пъти 0
Възрастна жена загина в дълбок кладенец в беленското село Копривец Възрастна жена загина в дълбок кладенец в беленското село Копривец снимка: КИС 13

Вчера служители на Районното управление на полицията в Бяла, съвместно с колегите си от Районната служба на пожарната и екип на сектор "Спасителни оперативни дейности" към пожарната в Русе, са работили по изваждането на тялото на възрастна жена от дълбок кладенец в село Копривец.  

Сигнал за случая е постъпил около 13:40 часа. Изпратените на адреса служители на МВР са изяснили, че става въпрос за 71-годишна местна жителка.

По данни на хората от селото, жената излязла от дома си, намиращ се в близост до кладенеца, към 09:30 часа вчера сутринта и от тогава не я били виждали, но по-късно съседи са открили бастуна й до кладенеца и са сигнализирали на тел. 112.

РЕКЛАМА


Трупът е изваден от кладенеца от екипите на РДПБЗН. На място е извършен оглед от дежурна оперативна група на МВР и съдебен лекар, като при първоначалните действия не са открити следи от насилие.

Тялото е откарано в съдебна медицина за аутопсия. Образувано е досъдебно производство по описа на Районното управление на полицията в Бяла.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 09 Декември 2021 12:33
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net