fbpx

"Зелен коридор" за ваксиниране в Бяла днес, ще има избор на препарат

By 30 Април 2021 Прочетена 1911 пъти 0
"Зелен коридор" за ваксиниране в Бяла днес, ще има избор на препарат "Зелен коридор" за ваксиниране в Бяла днес, ще има избор на препарат снимка: КИС 13

В Бяла днес от 09:00 до 16:00 часа ще бъде отворен "зелен коридор" за желаещите да се имунизират срещу COVID-19.

Кабинетът ще работи в Многопрофилната болница за активно лечение "Юлия Вревская". Гражданите ще имат възможност да се имунизират с избрана от тях ваксина – на "Пфайзер" или "Астра Зенека".

Освен на 30 април, кабинетът ще бъде отворен и навръх Великден – в неделя (2 май) със същото работно време. Предварително записване не е необходимо.


През почивните дни там ще се извършва и реимунизация, както и поставяне на първа доза от съответната ваксина на записалите се в електронната система. Продължават и имунизациите съгласно Националния ваксинационен план.

Създадена е организация, която да не позволява смесване на отделните потоци.

В Русе "зелените коридори" ще бъдат отворени утре и през идния вторник. На 1 май ваксини ще бъдат поставяни от 08:30 до 13:30 часа в Медицински център – 1, по-известен като бившата Втора поликлиника, намиращ се на ул. "Борисова" 36. На 4 май имунизации ще бъдат правени в Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания "Д-р Димитър Граматиков – Русе" (Тубдиспансера). Кабинетът в Белодробната болница ще работи от 09:00 до 16:00 часа.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 30 Април 2021 12:17
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net