fbpx

Събрание в село Острица ще реши кой да е новият кметски наместник

By 03 Декември 2019 Прочетена 2800 пъти 0
Днес бе внесена подписка, с която жители искат за кметски наместник да бъде назначен Йордан Тодоров Днес бе внесена подписка, с която жители искат за кметски наместник да бъде назначен Йордан Тодоров снимка: КИС 13

Жители на двемогилското село Острица внесоха подписка, с която искат за кметски наместник да бъде назначен Йордан Тодоров.

Те се срещнаха с кмета на Община Две могили, който обеща да чуе мнението на хората в селото за това кого искат за наместник. Божидар Борисов обясни, че кметският наместник на Острица е бил освободен от длъжност, тъй като е бил кандидат за общински съветник. Сега според кмета на Две могили, не е редно да го назначи отново, тъй като между него и Тодоров вече нямало доверие.


Според хората, които искат Йордан Тодоров за кметски наместник, трябва да му се да дешанс да коригира грешките, които е допуснал. От своя страна Божидар Борисов бе категоричен, че всеки един назначен кметски наместник, който не си върши работата, ще бъде отстранен. Той допълни още, че по въпроса с Острица е редно да се чуе мнението на всички хора в селото. Божидар Борисов посочи като пример село Каранварбовка.
 

Очаква се назначаването на кемтските наместници в община две могили да започне след 16 декември.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 03 Декември 2019 19:22
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net