fbpx

Мъж се сбил в Кубрат, избягал от полицията, а после натрошил и техен автомобил

By 25 Февруари 2018 Прочетена 2172 пъти 0
В 03:37 часа на 25 февруари на телефон 112 е получен сигнал за сбиване в кафе-бар в град Кубрат В 03:37 часа на 25 февруари на телефон 112 е получен сигнал за сбиване в кафе-бар в град Кубрат КИС 13

Криминално проявен и употребил алкохол мъж счупи предното панорамно стъкло на служебен автомобил в опит да избяга от полицията.

За случая съобщава Областната дирекция на МВР в Разград.

В 03:37 часа на 25 февруари на телефон 112 е получен сигнал за сбиване в кафе-бар в град Кубрат. На място пристига патрулен екип на смяна, който установява, че стъклото на входната врата в заведението е счупено, а наблизо се намира в явно нетрезво състояние 29-годишният С.Ч. с адрес в град Варна.

Първоначално той тръгва с униформените към сградата на Районното управление за изясняване на случая, но стигайки до служебния автомобил, побягва. Малко по-късно е открит до сграда в посока автогарата в Кубрат. При спирането на колата, мъжът стъпва върху предния капак, с крак счупва панорамното стъкло и отново побягва. Установен е по-късно в дома на майка си.

Освидетелстван е в МБАЛ - Кубрат, взета му е кръвна проба за изследване и е задържан в Районното управление. По случая е образувано бързо производство по чл.216, ал.1 от НК.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net