Монтират нови букви на входа на ЖК "Орел" в Разград, приемат предложения за цвета им

By 22 Август 2023 Прочетена 539 пъти 0
Монтират нови букви на входа на ЖК "Орел" в Разград, приемат предложения за цвета им Монтират нови букви на входа на ЖК "Орел" в Разград, приемат предложения за цвета им снимка: Община Разград

Нови букви бяха монтирани днес на рекламното пано, обозначаващо началото на ЖК "Орел" в Разград.

Това се случва благодарение на фирма "Иноксис" и по инициатива на общинския съветник Ивайло Димитров – ръководител отдел "Оперативен" във фирмата.

От името на ръководството на Община Разград заместник-кметът Добрин Добрев благодари на г-н Димитров за инициативата на фирмата, както и за отделеното от него лично време за реализация на проекта.

По този начин, след като миналата година високият 5,5 м. монумент бе почистен и грундиран с антикорозионен грунд, продължава работата по възстановяването му в подобаващ вид, уточни още Добрев.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


Той допълни, че местната управа ще се допита до жителите на ЖК "Орел" по отношение на цветовете, в които да се боядисат постаментът и буквите. Предложението е дизайнът да е на база цветовете на знамето на Община Разград зелено и бяло, но на ел. поща pr@razgrad.bg и на Фейсбук страницата на Община Разград се приемат и други предложения.

Високите по 50 см. букви са изработени от стомана 235JR, върху тях е положено грундиращо покритие 3 в 1, което да предпазна надписа от неблагоприятни метеорологични условия. Изпълнението на дейностите се извършва от Общинското предприятие "Паркстрой" и квалифициран заварчик от фирма "САВ".

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 22 Август 2023 16:31
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net